ЕЕ & ВЕ и Smart Cities 2016 ще поставят акцент върху ресурсно ефективните технологии

1

периода 5-7 април в София Виа Експо организира изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия) и Smart Cities (интелигентни градове). Целта е да се популяризира екологичният аспект и икономическите ползи от прилагането на новите решения за производство и спестяване на енергия, както и такива, които превръщат градовете в нисковъглеродни системи. Участието в ЕЕ & ВE и Smart Cities е възможност за проучване на потенциала на пазара и за директен диалог между доставчици и потребители на тези технологии.

Акцентите на 2016 издание на изложенията:

  • До 10-ти декември безплатни промоционални опции и отстъпка от изложбената площ
    Силен международен интерес. До момента водещи компании от Австрия, България, Германия, Гърция, Дания и Италия станаха част от събитието.
  • Австрийски павилион
  • Потвърдено Италианско групово участие
  • Ще бъдат представени разнообразни продукти в областта на биоенергията – биогаз инсталации, топлоцентрали на биомаса, пелетни котли и линии, пелети. Сред продуктовите експонати ще видим когенерационни системи, фотоволтаици, вятърни генератори, термопомпи и инвертори. Ще се отличат нови за пазара професионални зарядни устройства, ултра бързи соларни МРРТ контролери, подходящи за малки соларни конфигурации и за мощни промишлени инсталации.
  • Профилът на изложението Smart Cities обхваща информационни и комуникационни технологии, приложими в градовете, сградите, транспорта, устойчива мобилност и градска среда.

Лектори от авторитетни международни организации ще говорят по актуални теми
Поканени са експерти от Euroheat & Power, PU Europe, Международна геотермална асоциация (IGA), Европейски съвет за геотермална енергия (EGEC), Конвента на кметовете, Calipso Networks, Европейски институт за енергийните характеристики на сградите (BPIE), Европейски съвет на архитектите, Камара на архитектите в България и др.

Брошура
Статистика 2015
Паралелни събития: LiftBalkans (асансьори и ескалатори), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране)
http://viaexpo.com/bg/

Сподели
Share On Twitter
Share On Linkdin
Contact us

Comments are closed.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: