Годишна конференция за вятърна енергия

Вторник, 20 ноември 2012
09:00 – 16:00
хотел Шератон, София, България

Четвъртото издание на годишната конференция за вятърна енергия в България (Annual Bulgarian Wind Energy Workshop) ще се състои в София през ноември 2012. Събитието се организира от Европейската ветроенергийна асоциация (EWEA), Асоциацията на производителите на екологична енергия (АПЕЕ) и Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА).

Четвъртото издание на годишната конференция за вятърна енергия в България, 2012 ще разгледа  отблизо пазарната и регулаторна рамка за ветроенергийния сектор в България след приемането на промените в Закона за енергия от възобновяеми източници тази година. Докато България изглежда на път да изпълни задълженията си към ЕС, индустрията е изправена пред значителна регулаторна несигурност. Сесиите на конференцията ще разгледат регулаторната рамка, както и предизвикателствата по отношение на инфраструктурата и финансирането за развитието на сектора през идните години.

В този контекст, представители на бранша и властта ще имат възможността да обсъдят какво е  необходимо да се предприеме, за да бъде България привлекателно място за инвестиции във  вятърната енергия, докато Европа се справя с икономическа буря.

Програма за събитието

Възможности за спонсориране

Преференциални цени за хотел 

 

Сподели
Share On Twitter
Share On Linkdin
Contact us
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: